Höstlovsfrukost


På helgerna sover vi gärna ut och äter en sen och rejäl frukost. Nu har vi tagit ledigt under höstlovsveckan och kan därför njuta av sovmorgnar och brakfrukostar dagligen. Lyx!

Här har vi fräst ihop Tofurky-korvbitar som Erik köpte på Veganz i Hamburg, med hemodlad tomat, paprika och persilja samt rödlök, salt och peppar. Enkelt och gott till vita bönor, Cajunchilisås, tabasco, blodgrape samt mackor med vegmayo och Violifeost.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s